Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014

Κλίμα εκφοβισμού για εφαρμογή της αυτοαξιολόγησης στην Περιφέρεια Πελοποννήσου


                                                                                                             Προς ΔΟΕ


ΘΕΜΑ : Κλίμα εκφοβισμού για εφαρμογή της αυτοαξιολόγησης στην Περιφέρεια Πελοποννήσου


Τα Δ.Σ. των  Συλλόγων  μας  χαιρετίζουν  την απόφαση της ΔΟΕ με αρ. Αρ. πρωτ. 652 (16/2/2014) σχετικά με την ένταση  πιέσεων για εφαρμογή της αυτοαξιολόγησης στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, μετά από καταγγελία του  Συλλόγου  Αργολίδας.

Θα θέλαμε όμως να επισημάνουμε πως η Περιφερειακή Δ/νση Α/θμιας και Β/θμιας Εκπ/σης Πελοποννήσου, ο Προϊστάμενος Επιστημονικής και Παιδαγωγικής καθοδήγησης Π.Ε. της Περιφέρειας Πελοποννήσου και οι Σχολικοί Σύμβουλοι  συνεχίζουν να ζητούν εκβιαστικά από τις σχολικές μονάδες να συγκροτήσουν ομάδες εργασίας μέχρι την Παρασκευή 21/2. Αγνοώντας την απόφαση της Ομοσπονδίας και τη δημοσίευση της γνωμοδότησης της νομικής συμβούλου της ΔΟΕ εξακολουθούν να δίνουν παράνομες και παράτυπες εντολές θέλοντας με αυταρχισμό να επιβάλλουν την εφαρμογή της αυτοαξιόλογησης της σχολικής μονάδας.

Οι Σύλλογοι μας έχουν δεχτεί πλήθος διαμαρτυριών από Δ/ντες σχολικών μονάδων και συναδέλφων.
Σας καλούμε άμεσα  να προβείτε σε κάθε ενέργεια που μπορεί να αποτρέψει τον εκφοβισμό των συναδέλφων μας και βάζει φρένο στις μεθοδεύσεις της  Περιφερειακής  Δ/νσης Α/θμιας και Β/θμιας Εκπ/σης Πελοποννήσου.
Σας προτείνουμε να πραγματοποιηθεί άμεσα παράσταση διαμαρτυρίας στη Περιφερειακή Δ/νση Α/θμιας και Β/θμιας Εκπ/σης Πελοποννήσου από μέλη του Δ.Σ. της ΔΟΕ και τα Δ.Σ. των Συλλόγων ΠΕ Πελοποννήσου.
                                                           

Οι  πρόεδροι

  Λαδά Χριστίνα , Γκριντζιά Καίτη ,Ελισάβετ Παπαδοπούλου, Κάσσιος Δημήτριος , Ντέμος Αντώνης, Σαρακίνη Κονδυλία  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου