Δευτέρα 26 Μαΐου 2014

Οι εκπρόσωποί μας στους Συλλόγους και στα Υπηρεσιακά Συμβούλια δεν θα τιμωρηθούν, γιατί υπερασπίστηκαντα ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ των ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ και των ΜΑΘΗΤΩΝ




Οι εκπρόσωποί μας στους Συλλόγους και στα Υπηρεσιακά Συμβούλια

δεν θα τιμωρηθούν, γιατί υπερασπίστηκαν

τα ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ των ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ και των ΜΑΘΗΤΩΝ



Tην Τρίτη 27/5/2014 στην Τρίπολη, στο Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο της Περιφερειακής Διεύθυνσης Π.Ε. & Δ.Ε. Πελοποννήσου, εκδικάζεται η πειθαρχική δίωξη της συναδέλφισσας Ελισάβετ Παπαδοπούλου.

Καλούμε όλους τους εκπαιδευτικούς να συμμετάσχουν στην αγωνιστική κινητοποίηση που διοργανώνουμε , οι Σύλλογοι Π.Ε. Πελοποννήσου έξω από τα Γραφεία της Περιφερειακής Διεύθυνσης, δηλώνοντας με την παρουσία μας ότι αυτή η δίωξή αποτελεί δίωξη εναντίον του συνόλου των εκπαιδευτικών και εναντίον της ελευθερίας της συνδικαλιστικής δράσης.

Για το λόγο αυτό η ΔΟΕ κηρύσσει 3ωρη στάση εργασίας για τις 3 πρώτες ώρες του πρωινού και τις 3 πρώτες ώρες του απογευματινού κύκλου μαθημάτων, για την Τρίτη 27/5/2014 ώστε να διευκολυνθούν να συμμετέχουν στη συγκέντρωση οι συνάδελφοι που το επιθυμούν.

Επιπλέον τα Δ.Σ. των Συλλόγων κηρύσσουν τρίωρη στάση εργασίας για τις τρεις τελευταίες ώρες του πρωινού κύκλου και για τις τρεις τελευταίες ώρες του απογευματινού κύκλου μαθημάτων, προκειμένου να διευκολυνθούν οι συνάδελφοι να μεταβούν στην Τρίπολη.



Τα μέλη των Συλλόγων μας έχουν δικαίωμα να χρησιμοποιήσουν και τη στάση εργασίας της ΔΟΕ (την οποία σας επισυνάπτουμε)  και τη στάση εργασίας του Συλλόγου τους ούτως ώστε να μετατραπεί σε 24ωρη απεργιακή κινητοποίηση.





Κανείς μόνος του! ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ στην κινητοποίηση

την Τρίτη 27  Μαΐου 2014 στις 8 το πρωί

έξω από την Περιφερειακή Διεύθυνση ΠΕ & ΔΕ Πελοποννήσου (Τ.Σεχιώτη 38-40,Τρίπολη)

 

Η διοικητική τρομοκρατία δε θα περάσει!

Ο συνδικαλισμός δε θα ποινικοποιηθεί!

Για τα Δ.Σ. Συλλόγων Πελοποννήσου

Οι Πρόεδροι :Λαδά Χριστίνα, Ελισάβετ Παπαδοπούλου, Ντέμος Αντώνης, Σαρακίνη Κονδυλία , Κάσσιος Δημήτριος, Γκριντζιά Καίτη ,Μαρκόπουλος Κωνσταντινος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου