Δευτέρα, 19 Μαΐου 2014

«Κήρυξη 48ωρης απεργίας και 3ωρης στάσης εργασίας»

Αρ. Πρωτ. 863
 Αθήνα  16/5/2014

Προς      
Συλλόγους Εκπαιδευτικών Π.Ε. 

   ΘΕΜΑ : «Κήρυξη 48ωρης απεργίας και 3ωρης στάσης εργασίας»
                 Το Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. λαμβάνοντας υπόψη του την πραγματοποίηση διημερίδων στα «πλαίσια υλοποίησης του προγράμματος Επιμόρφωσης  Στελεχών Εκπαίδευσης σε θέματα αξιολόγησης» που αφορά  τους Διευθυντές των Δημοτικών Σχολείων των περιοχών Φλώρινας, Αμύνταιου, Μολάων, Αργολίδας  καθώς και όλων των περιοχών της Ελλάδας όπου πραγματοποιούνται ανάλογες επιμορφώσεις  την Τετάρτη 21 Μαΐου και Πέμπτη 22 Μαΐου 2014,
αποφασίζει τα παρακάτω
  Καλεί τους Διευθυντές των σχολείων, που όπως όλος ο κλάδος των εκπαιδευτικών της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, έχουν δώσει και δίνουν τον αγώνα ενάντια στην εφαρμογή της αξιολόγησης – χειραγώγησης, να μην πάρουν μέρος στις διημερίδες δηλώνοντας με την αγωνιστική στάση τους την απόφαση του Κλάδου να βάλει φραγμό στους αντιεκπαιδευτικούς σχεδιασμούς της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Παιδείας και την προώθηση της εφαρμογής της αξιολόγησης – χειραγώγησης των ποσοστώσεων, της μισθολογικής – βαθμολογικής καθήλωσης και των απολύσεων.
   Για το σκοπό αυτό κηρύσσει 48ωρη απεργία για τους Διευθυντές των σχολείων των περιοχών αυτών, την Τετάρτη 21 Μαΐου και Πέμπτη 22 Μαΐου 2014, ώστε να μη συμμετέχουν στις διημερίδες και 3ωρη στάση εργασίας για όλους τους εκπαιδευτικούς των  περιοχών αυτών την Τετάρτη 21 Μαΐου 2014 (από 8π.μ. έως 11π.μ.) προκειμένου να τους δοθεί η δυνατότητα να πραγματοποιήσουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας στους χώρους διεξαγωγής των διημερίδων.
ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ – ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ
ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΙΔΕΙΑΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου