Παρασκευή 23 Αυγούστου 2013

Τοποθέτηση εκπαιδευτικών σε κενές θέσεις Διευθυντών Δημοτικών Σχολείων

Συναδέλφισσες-Συνάδελφοι,
 
Συνεδρίασε την  Πέμπτη 22 Αυγούστου  το  Συμβούλιο Επιλογής Δ/ντών Σχολικών Μονάδων με Θέμα: « Τοποθέτηση εκπαιδευτικών σε κενές θέσεις Δ/ντών Δημοτικών Σχολείων».
Η ανάληψη  υπηρεσίας  από  τους νέους  Δ/ντές  θα  γίνει  αμέσως  μετά  την  έγκριση  της  απόφασης  του  Π.Υ.Σ.Π.Ε  από την   Περιφέρεια  Π.Ε. &Δ.Ε. Πελοποννήσου.                                                                                    
 
                                                                                                                                                                                                 Αντώνης   Ντέμος
 
Ακολουθεί η πράξη
 
 
ΠΡΑΞΗ 1η 22-08-2013 Π.Υ.Σ.Π.Ε. ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
ΘΕΜΑ: «Τοποθέτηση εκπαιδευτικών σε κενές θέσεις Διευθυντών Δημοτικών Σχολείων»
 
Π ρ ο τ ε ί ν ε ι ο μ ό φ ω ν α

Α) Να οριστεί ως αναπληρωτής Δ/ντής του 6/θ Δημοτικού Σχολείου Αγίας Τριάδας ο κ. Βώσσος Γεώργιος, εκπ/κός κλάδου ΠΕ70 του 12/θ 2ου Δ. Σχ. Ναυπλίου, που βρίσκεται στον Οριστικοποιημένο Αξιολογικό Πίνακα, από τον ορισμό του και μέχρι τη λήξη της θητείας στις 31-07-2015.
B) Να οριστεί ως αναπληρωτής Δ/ντής του 6/θ Δημοτικού Σχολείου Δαλαμανάρας ο κ. Σταυρόπουλος Ανδρέας, εκπ/κός κλάδου ΠΕ70 του 12/θ Δ.Σχ. Ν. Κίου, που βρίσκεται στον Οριστικοποιημένο Αξιολογικό Πίνακα, από τον ορισμό του και μέχρι τη λήξη της θητείας στις 31-07-2015.
Γ) Να οριστεί ως αναπληρώτρια Δ/ντρια του 6/θ Δημοτικού Σχολείου Κοιλάδας η κ. Σκλαβούνου Θεοδώρα, εκπ/κός κλάδου ΠΕ70 του 12/θ 1ου Δ.Σχ. Κρανιδίου, που βρίσκεται στον Οριστικοποιημένο Αξιολογικό Πίνακα, από τον ορισμό της και μέχρι τη λήξη της θητείας στις 31-07-2015.
Δ) Να οριστεί ως αναπληρωτής Δ/ντής του 6/θ Δημοτικού Σχολείου 7ου Άργους ο κ. Κουγιάς Ιωάννης, εκπ/κός κλάδου ΠΕ70 του 12/θ Δ.Σχ. Ν. Κίου, που βρίσκεται στον Οριστικοποιημένο Αξιολογικό Πίνακα, από τον ορισμό του και μέχρι τη λήξη της θητείας στις 31-07-2015.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου