Κυριακή 18 Αυγούστου 2013

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΚΑΛΕΣΜΑ
Άμεση η ανάγκη συγκρότησης του Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε.
Δυο μήνες σχεδόν μετά την εκλογή του νέου Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε (25-6-2013) και ακόμη δεν έχει συγκροτηθεί σε σώμα, εξαιτίας της στάσης που κρατούν, κυρίως, οι παρατάξεις των Παρεμβάσεων και της ΕΡΑ, που αρνούνται τη συμμετοχή τους στο Προεδρείο.
Την ώρα που συντελείται η ολοκληρωτική ανατροπή των εργασιακών, θεσμικών και δημοκρατικών κατακτήσεων των εργαζομένων, τώρα που συνάδελφοί μας εκπαιδευτικοί προστίθενται στο μακρύ κατάλογο των απολυμένων, σήμερα που η τρόικα και η Κυβέρνηση διαλύουν τη Δημόσια Δωρεάν Παιδεία και εξαθλιώνουν τους λειτουργούς της, κανείς δε δικαιούται να διαιρεί τις δυνάμεις των εργαζομένων. Ο Κλάδος πρέπει να «παρατάξει» το σύνολο των δυνάμεών του απέναντι στη συνεχιζόμενη επίθεση που δέχεται.
Η «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ» Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης με αφορμή τη νέα συνεδρίαση του Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε., στις 19/8/2013, καλεί τις αυτοαποκαλούμενες «αριστερές» παρατάξεις (Παρεμβάσεις και ΕΡΑ ), να αφήσουν κατά μέρος τις λογικές της δήθεν καθαρότητας καθώς και αυτές του αξιολογητή των υπολοίπων προκειμένου να ενωθούν όλες οι δυνάμεις του κλάδου στην κατεύθυνση της υπεράσπισης των θέσεών του.
Η «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ» δηλώνει, για άλλη μια φορά, στο βαθμό που της αναλογεί, ότι θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να συγκροτηθεί το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας σε σώμα, με τη συμμετοχή όλων των παρατάξεων στα αξιώματα του Προεδρείου, δίνοντας έτσι το μήνυμα της ΕΝΟΤΗΤΑΣ που είναι απαραίτητο στη συγκυρία και ταυτόχρονα δηλώνει πως θα αναλάβει την πρωτοβουλία προκειμένου να δημιουργηθεί η δυναμική συσπείρωση των εργαζομένων στην κατεύθυνση ανατροπής της εφαρμοζόμενης πολιτικής.
 
Από τη Γραμματεία της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου