Κυριακή, 22 Μαρτίου 2015

ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ
ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ  ΕΚΠ/ΣΗΣ
               ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
Ταχ.Δ/νση: 4ο Δημ.Σχ.Ναυπλίου
211 00  ΝΑΥΠΛΙΟ
Τηλέφωνο: 27520 22401
Τηλεμοιότυπο: 27520 22401

e-mail:syllogos.pe.arg@gmail.com

      
Συναδέλφισσες-Συνάδελφοι,

Συνεδρίασε στις 19/03/2015 το Δ.Σ. του Συλλόγου με τα εξής θέματα:

ΘΕΜΑ 1Ο :«Αποδοχή παραίτησης και αντικατάσταση μέλους του Δ.Σ»
Μετά την αποδοχή της παραίτησης του συναδέλφου Κόλλια Χρήστου από μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου, στη θέση του καταλαμβάνει η συνάδελφος Κοκκίνου Μαρία , εκπ/κός ΠΕ60, σύμφωνα με το αποτέλεσμα της εκλογικής διαδικασίας για την ανάδειξη των μελών του Δ.Σ.
ΘΕΜΑ 2Ο : «Έκτακτη Γενική Συνέλευση την Πέμπτη 26 Μαρτίου 2015 στην Δαλαμανάρα»
    
    Το Δ.Σ. του  Συλλόγου μας  αποφάσισε να  πραγματοποιήσει  Έκτακτη Γενική  Συνέλευση την Πέμπτη 26 Μαρτίου , στις 6.00 μμ στο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΔΑΛΑΜΑΝΑΡΑΣ με θέμα:
«Εκτίμηση των  νέων δεδομένων στην  εκπαίδευση όπως  αυτά προέκυψαν από  την συνάντηση του Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε με  την  πολιτική  ηγεσία  του  Υπουργείου Παιδείας και  απόφαση  για την παραπέρα πορεία του Κλάδου και τα αγωνιστικά βήματα που θα πρέπει να πραγματοποιηθούν».
Στη συνέλευση θα παρευρεθεί  μέλος του  Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε.

ΘΕΜΑ 3Ο : «Ανακοίνωση Δ.Σ.  Συλλόγου για τον Βαγγέλη Γιακουμάκη»
Το Δ.Σ. του Συλλόγου  μας εκπροσωπώντας τις συναδέλφισσες και τους συναδέλφους εκπαιδευτικούς της Αργολίδας, εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη του  και τα θερμά  συλλυπητήρια  στην οικογένεια του Βαγγέλη, που χάθηκε τόσο άδικα. Ελπίζουμε ότι η ευαισθητοποίηση και η ενημέρωση όλων, η τιμωρία  και  η  απερίφραστη καταδίκη τέτοιων συμπεριφορών θα συμβάλλει αποφασιστικά στην εξάλειψη παρόμοιων φαινομένων ,που μόνο τραγικές συνέπειες μπορούν να επιφέρουν.

                       
                                                 Για το Δ.Σ.


             Ο Πρόεδρος                                                                Η  Γ.Γραμματέας        Ντέμος Αντώνης                                                            Δουράνου Αικατερίνη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου