Πέμπτη, 26 Φεβρουαρίου 2015

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΩΞΗ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ ΣΤΗΝ ΑΡΚΑΔΙΑ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ
ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ  ΕΚΠ/ΣΗΣ
               ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
Ταχ.Δ/νση: 4ο Δημ.Σχ.Ναυπλίου
211 00  ΝΑΥΠΛΙΟ
Τηλέφωνο: 27520 22401
Τηλεμοιότυπο: 27520 22401
e-mail:syllogos.pe.arg@gmail.com

Ναύπλιο 24/02/2015
                            Αρ. πρωτ. 39
                                  Αρ. εγκυκλίου :


Προς :
1.Τα μέλη του Συλλόγου μας
                                                            
         Συνάδελφοι  -ισσες
         
Το Δ.Σ. του Συλλόγου  μας λαμβάνοντας υπόψη του τα έγγραφα του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Αρκαδίας, καταγγέλλει το Δ/ντή Εκπαίδευσης Αρκαδίας για την απαράδεκτη και κατά παρέκκλιση της νομιμότητας ενέργειά του, να καλέσει σε έγγραφη απολογία Δ/ντή Δημοτικού Σχολείου, σχετικά με θέμα παραχώρησης αίθουσας του σχολείου  του στο Σύλλογο Γονέων, πράξη της οποίας την αρμοδιότητα έχει ο Δήμος.
Η απάντηση του Δ/ντή του σχολείου ότι «όλα τελούσαν σε πλήρη νομιμότητα» θεωρήθηκε από το Δ/ντή Εκπαίδευσης προκλητική και οδήγησε στην κλήση του σε απολογία.
Το Δ.Σ. του  Συλλόγου  μας καταγγέλλει τις ενέργειες και τη στάση του Δ/ντή Εκπαίδευσης και απαιτεί την άμεση ανάκληση των πειθαρχικών του ενεργειών. Εκφράζει τη συμπαράστασή του στο συνάδελφο Δ/ντή  Σχολείου.                                         ΓΙΑ ΤΟ  Δ.Σ.
 
Ο Πρόεδρος                                                                        Η  Γ. ΓραμματέαςΝτέμος  Αντώνης                                                                  Δουράνου   Αικατερίνη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου