Πέμπτη, 10 Απριλίου 2014

Παρασκευή 11 Απριλίου 2014 και ώρα 14:00 Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Υπουργείο Παιδείας Κήρυξη τρίωρης στάσης εργασίας

Αρ. Πρωτ.782
Αθήνα 8/4/2014
Προς
Τους Συλλόγους Εκπαιδευτικών Π.Ε.

Παρασκευή 11 Απριλίου 2014 και ώρα 14:00
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Υπουργείο Παιδείας
Κήρυξη τρίωρης στάσης εργασίας

Την Παρασκευή 11 καθώς και το Σάββατο 12 και την Κυριακή 13 Απριλίου πραγματοποιούνται  στο Υπουργείο Παιδείας τα σεμινάρια της αξιολόγησης για τους Σχολικούς Συμβούλους καθώς και τους Προϊστάμενους Επιστημονικής και Παιδαγωγικής Καθοδήγησης Π.Ε. των περιοχών Βορείου Αιγαίου, Θεσσαλίας, Ηπείρου, Δυτικής Μακεδονίας, Κεντρικής Μακεδονίας,   Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης (Ν. Ροδόπης, Δράμας, Ξάνθης) και  Κρήτης.
Το Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. καλεί όλους τους εκπαιδευτικούς σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 2.οο μ. μ. της Παρασκευής 11 Απριλίου
στο Υπουργείο Παιδείας, ώστε όλοι μαζί να διατρανώσουμε για μια ακόμη φορά την αντίθεσή μας στην αξιολόγηση – χειραγώγηση που επιχειρεί να επιβάλει η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου, κατηγοριοποιώντας τα σχολεία και τιμωρώντας τους εκπαιδευτικούς.
               Για τη διευκόλυνση της συμμετοχής των συναδέλφων  κηρύσσει 3ωρη στάση εργασίας (για τις 3 τελευταίες ώρες του πρωινού και τις 3 πρώτες ώρες του απογευματινού κύκλου).
                Οι τοπικοί σύλλογοι των περιοχών των οποίων τους σχολικούς συμβούλους αφορούν τα σεμινάρια, καλούνται να κηρύξουν επιπλέον στάση εργασίας για την ίδια ημέρα, ώστε οι Σχολικοί Σύμβουλοι  που έχουν αποφασίσει να ταχθούν στην πλευρά του Κλάδου να καλυφθούν, ουσιαστικά με απεργία, και να μη συμμετέχουν στο σεμινάριο. Το ίδιο, σε κάθε περίπτωση, μπορούν να κάνουν όλοι οι Σύλλογοι που επιθυμούν να συμμετέχουν στη συγκέντρωση στο Υπουργείο και δεν καλύπτονται από τη στάση εργασίας της Δ.Ο.Ε.
               Καλούμε όλους τους Σχολικούς Συμβούλους να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και να μην αναλάβουν το ρόλο του «πρόθυμου» αξιολογητή. Όσοι το πράξουν αποφασίζουν να βρεθούν εκτός του μεγάλου κλάδου των εκπαιδευτικών της Π.Ε. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου